Boottochten Cyprus

Boot excursies Cyprus

U kunt op Cyprus diverse leuke excursies op het water doen. Een tocht met een catamaran, dolfijnen bekijken etc. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

 

 

 

Boot excursies Cyprus, Catamaran

Catamaran tour

Laat het strand achter u en ga naar de open wateren van de Middellandse Zee aan boord van deze snelle en luxe catamaran. De catamaran is voorzien van douche, wc's, een dek om te zonnen en een schaduwrijke zithoek met goed gevulde bar. Daarnaast worden snorkeluitrusting en kano's gratis aangeboden. Een traditionele buffet lunch wordt geserveerd, inclusief een drankje inbegrepen. Overige drankjes tegen betaling. Deze trip kan ook met zonsondergang worden gemaakt of als VIP cruise. De VIP cruise is alleen voor volwassenen.


Boot excursies Cyprus, Ocean Flyer

Luxe cruise (halve dag) op Ocean Flyer

Een luxe cruise voor een halve dag, die u het gevoel zal geven van het leven van een miljonair. Deze luxe "Ocean Flyer" vertrekt om 10.00 uur vanuit de haven van Paphos en vaart langs de westkust van Paphos. Daarna wordt in stijl naar Coral Bay gevaren (als het weer het toelaat) waar u heerlijk kunt zwemmen en snorkelen in het helderblauwe water. Onderweg is er muziek, en een lunchbuffet en lokale drankjes zijn inbegrepen. Duikbrillen, snorkels en zwemvliezen beschikbaar.


Boot excursies Cyprus, tocht AkamasBoottocht Akamas

U vaart vanuit de haven van Paphos richting het van de beroemde schiereiland Akamas. U krijgt de gelegenheid om het landschap van de kustlijn te bekijken, waaronder Coral Bay, The Sea Caves, St. George's Island, Lara Bay (Turtle Beach - schildpadden strand) en Geronysos. Het wordt een dag om te ontspannen en even bijbruinen tijdens de tocht op de Middellandse Zee. U kunt gedurende de dag op diverse plaatsen in het helderblauwe water zwemmen en snorken, of juist lekker rusten op het dek.


Boot excursies Cyprus, boottocht Ayia NapaBoottocht vanaf Ayia Napa

Voor deze leuke boottocht kunt u gehaald en gebracht worden vanaf uw hotel als u niet in Ayia Napa verblijft. U vaart voorbij de grotten van Capa Pyla waar u kans heeft om dolfijnen te zien, en de viskwekerij. U krijgt gelegenheid om te zwemmen, zonnebaden of te ontspannen aan boord. Een heerlijk buffet met traditionele huisgemaakte lokale gerechten, BBQ en wijn staan voor u klaar.


Boot excursies Cyprus, Odessey boottocht

Boottocht met de Odessey

Geniet van een dagexcursie met actie en avontuur op deze snelle boot door het kristalheldere water! U begint de dag vanuit de haven van Larnaca. Onderweg zijn er diverse activiteiten waaronder het wrak Zenobia, de prachtige rode kliffen, waar de Cypriotische zee-egels wonen. De grotten van Cape Pyla waar er een kans is om dolfijnen te zien. De viskwekerij in de open zee, waar de Cypriotische delicatesse "Tzipura" vis worden gekweekt.Cyprus dolfijnen spotten De Piraten Grotten, een complex van zeegrotten, gebruikt in de oudheid door piraten en smokkelaars. De natuurlijke brug in Cape Gkreko, de "Sea Palace" grotten, gebouwd van stalactieten en stalagmieten die zich hebben verenigd. Verder kunt u zwemmen, snorkelen, vissen voeren, lunchen en van een klif springen in het Ayii Anargiri gebied.Cyprus boot excursies, dolfijnen spottenDolfijnen spotten

Vanaf diverse lokaties is het mogelijk een boottocht te maken om dolfijnen te spotten. Houd er rekening mee dat u ze niet ziet, dat voorkomt teleurstelling, maar weet dat ze er echt wel zijn! De boottochten worden vaak gecombineerd met andere leuke activiteiten op het water, dus een leuke dag of middag wordt het vast...


Tarieven, locaties, reserveren, jachtverhuur

Er zijn diverse bedrijven die boot excursies aanbieden. Wij geven u er enkele zodat u de locaties en tarieven kunt bekijken en eventueel reserveren. Vaak kunt u ook reserveren bij de reisleiding of vindt u in de betreffende plaats foldermateriaal zodat u ter plaatse kunt boeken.


Duiken op Cyprus

Kijk voor informatie over duiken op Cyprus op onze speciale pagina.

Reisgidsen Cyprus