Wat is er te doen op Cyprus?

Door het goede klimaat is Cyprus een echt vakantie-eiland en er is dan ook genoeg te doen. U kunt deelnemen aan excursies en de bezienswaardigheden bekijken.

Er zijn ook actieve bezigheden zoals een boottocht, of een bezoek aan een themapark of een markt. Of een quad tour, karting, diverse watersporten of paardrijden. U ziet het, u hoeft zich niet te vervelen!

Lekker een dagje luieren op het strand, bekijk hier de mooiste stranden.

Cyprus excursies

Excursies op CyprusEr zijn veel excursies op Cyprus. Doorgaans kunt u ze boeken bij de reisleiding en er zijn ook bedrijfjes die gespecialiseerd zijn in excursies.

Lees meer...

Bezienswaardigheden Cyprus

Cyprus BezienswaardighedenCyprus bezienswaardigheden. U vindt voldoende culturele bezienswaardigheden op Cyprus. Hier een overzicht met alle bezienswaardigheden en korte beschrijving op een rijtje.

Lees meer...

Boottochten Cyprus

Boot excursies Cyprus

U kunt op Cyprus diverse leuke excursies op het water doen. Een tocht met een catamaran, dolfijnen bekijken etc. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Lees meer...

Activiteiten Cyprus

Avontuurlijke excursies CyprusAvontuurlijke excursies Cyprus. Wilt u naast lekker luieren, zonnen of een boekje lezen ook wat meer spanning, avontuur en actie? Zie hier de mogelijkheden.

Lees meer...

Themaparken Cyprus

Themaparken, pretparken CyprusPretparken, themaparken op Cyprus. Er zijn diverse waterparken, een vogelpark en een kamelenpark op Cyprus. Leuk voor met de kinderen....

Lees meer...

Stranden Cyprus

Cyprus strandenStranden op Cyprus. Op Cyprus zijn vele mooie stranden. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Lees meer...

Markten Cyprus

Markten op CyprusMarkten op Cyprus. Er zijn diverse leuke markten op Cyprus, zowel in het toeristische gedeelte als in de hoofdstad.

Lees meer...

Musea Cyprus

Musea op CyprusCyprus heeft vele musea, veelal gewijd aan de oudheid en gedane opgravingen. Er zijn ook andere, wat luchtigere musea, waarvan wij er een paar voor u op een rijtje hebben gezet.

Lees meer...

Spa Cyprus

Spa, sauna, thalasso op CyprusVoor het tijdens uw vakantie genieten en ontspannen in een sauna, spa of thalassocentrum kunt u hier terecht voor de benodigde informatie.

Lees meer...

Reisgidsen Cyprus