Goedkoop auto huren Cyprus

Goedkoop auto huren CyprusEen auto huren op Cyprus. Als u meer dan alleen maar het strand wilt zien.... Ondanks dat u waarschijnlijk voor zon, zee en strand komt, is het zeker aan te raden wat meer van het eiland te gaan bekijken.

 

 

 

 

Goedkoop auto huren op Cyprus

Wij adviseren u een auto te huren en het typische landschap van Cyprus met eigen vervoer te gaan bekijken. Het loont zeker om voorafgaand aan uw vakantie bij een aantal prijsvergelijkers te kijken om zo de goedkoopste huurauto te boeken.

 

Bij alle autoverhuur bedrijven is het mogelijk de auto op de luchthaven te huren, maar ook in de overige plaatsen kunt u terecht voor een huurauto van deze bedrijven.

U heeft een geldige creditcard nodig om een auto te huren, vergeet deze niet mee te nemen en denk er ook aan uw rijbewijs mee te nemen.


 

 


Autorijden op Cyprus

  • Op Cyprus rijdt men aan de linkerkant van de weg. Er zijn goed geasfalteerde wegen en autosnelwegen met vier rijstroken tussen Nicosia en Limassol, Larnaka en Paphos.
  • De minimumleeftijd voor het besturen van een auto op Cyprus is 18 jaar. Voor het huren van een auto dient u minimaal drie jaar uw rijbewijs te hebben of ouder zijn dan 25. U kunt volstaan met uw eigen Nederlandse of Belgische rijbewijs.
  • De maximumsnelheid op de autosnelwegen is 100 km/u en de minimumsnelheid 65 km/u. Het is verplicht om zowel voorin als achterin een autogordel te dragen. Bellen achter het stuur is streng verboden en rijden onder invloed van alcohol is een misdrijf.

Reisgidsen Cyprus