Restaurants Cyprus

Restaurants CyprusRestaurants zijn er op Cyprus voor alle smaken en budgetten. U vindt er restaurants met uitstekend geprijsde menu's, traditioneel Cypriotische restaurants en natuurlijk internationale restaurants.

 

 

Restaurants op Cyprus

Op Cyprus zijn uiteraard vele restaurants. Leuke, gezellige, goede, goedkope, noem maar op. De prijzen voor uit eten gaan verschillen. Zo kunt u voor een paar euro goed eten in de diverse restaurants die zich speciaal op de toerist richten die elke avond uit eten gaat. Natuurlijk zijn er ook restaurants waar u wat meer geld kwijt bent maar waar u ook meer van mag verwachten.

Wij hebben de best gewaardeerde restaurants voor u op een rijtje gezet.


Restaurants Cyprus - MakrinariMakrinari Taverna in Omodos

Makrinari is een echte traditioneel restaurant in Omodos. Omodos, een 25 minuten rijden van Limassol is een van de meest bezochte dorpen in de provincie Limassol en herbergt een aantal van de beste restaurants en tavernes in Cyprus. Makrinari is een van deze gelegenheden. Het oude dorpshuis is zorgvuldig gerestaureerd en heeft zijn charme en karakter behouden. Het heeft alles wat de liefhebber van Cypriotische gerechten maar kan wensen, en dat tegen zeer redelijke prijzen!


Restaurants Cyprus - Gourmet TavernaGourmet Taverna in Paphos

Gelegen langs de boulevard biedt dit restaurant de traditionele Cypriotische gerechten maar ook het meer hedendaagse voedsel. Door veel mensen aangeprezen om de romantische entourage en de vriendelijke bediening.

 


Restaurants Cyprus - ArtemisArtemis restaurant in Pisouri

Dit gezellige familierestaurant staat bekend om haar vriendelijke service en uitstekende eten uit de Grieks Mediterrane keuken. Cypriotische gerechten en ook vegetarische schotels.

 

 


Restaurants Cyprus - AnatoliaAnatolia restaurant in Protaras

Ook al is het er nog zo druk, het personeel blijft vriendelijk en beleefd. Top klasse eten, prima service en aandacht voor de klant. Ze serveren een aantal combinatie menu's tegen uitstekende prijzen. Helaas geen terras buiten, maar binnen voorzien van airco en een vrolijke sfeer.


Restaurants Cyprus - MelaniaMelania restaurant in Paphos

De eigenaren die in de keuken staan, maken al de maaltijden met biologisch geteelde aardappelen en groenten. Het vlees wordt dagelijks gehaald op de lokale markt en de druiven komen rechtstreeks uit de wijgaarden. Eigengemaakte desserts en heerlijke koffie....


Restaurants Cyprus - SiennaRestaurant Sienna in Paphos

Restaurant Sienna is een van de beste restaurants in Paphos, met een warm welkom en ontspannen sfeer, waar zowel traditionele Cypriotische en internationale gerechten worden geserveerd. Het restaurant ligt halverwege Paphos en Coral Bay, met uitzicht op de Middellandse Zee. De perfecte locatie om te genieten op een van de beste restaurants Paphos. Meer info: www.sienna-restaurant.com


Restaurants Cyprus - Terra e MareRestaurant Terra e Mare in Limassol

Als u op zoek bent naar een bijzondere eet-ervaring is restaurant Terra e Mare een goede keuze. Een luxe omgeving, een moderne uitgebreide kaart, prachtige wijnen en excellente service.

Meer info: www.terraemare.info


Restaurants Cyprus - DanaeRestaurant Danae Tavern in Limassol

Niet alleen veel verse producten, maar ook de traditionele sfeer en de goede service maken dit restaurant tot een aanrader.

 

 Restaurants Cyprus - Golden Arrow

Golden Arrow Pub in Ayia Napa

Alhoewel de Golden Arrow een pub is kunt u er ook goed eten. De altijd goed gevulde pub is een ervaring voor jong en oud. U moet er een keer geweest zijn als u naar Ayia Napa gaat...
Om 22.00 uur begint er Karaoke, handig om te weten als u daar niet van houdt.


Restaurants Cyprus - HokkaidoHokkaido, Sapporo en Mai Thai in Ayia Napa

Drie restaurants waarvan twee Japanse en een Thais restaurant. Een geweldige ervaring tijdens uw vakantie. Bekijk de uitgebreide website: www.hokkaidocy.com

 


Restaurants Cyprus - MilitzisRestaurant Militzis in Larnaca

Prachtige traditionele taverna, waar het eten wordt gekookt in enorme ovens buiten. De Cypriotische keuken, lekkere wijn, levendige sfeer en redelijke prijzen maken dit restaurant tot een geweldige plek voor de traditionele avond uit.

Reisgidsen Cyprus