Uitgaan Cyprus

Uitgaan CyprusBars en discotheken op Cyprus. Het echte uitgaansleven op Cyprus vindt plaats in Ayia Napa.

 

 

 

 

Bars, uitgaan, uitgaansleven, discotheken op Cyprus

Het levendige nachtleven van Cyprus vindt voornamelijk plaats in de badplaats Ayia Napa. Wij hebben de belangrijkste discotheken en bars voor u op een rijtje gezet.


Uitgaan Cyprus - Bedrock InnThe Bedrock Inn

Een leuke club in Ayia Napa is de Bedrock Inn, gebaseerd op het thema van de Flintstones. Zeker een bezoekje waard, ook met kinderen. Het personeel is verkleed als holbewoners, ze dienen het eten op en het is de beste karaoke bar in Ayia Napa. Kinderen worden later op de avond verzocht te vertrekken. Meer info: www.bedrockinn.com


Uitgaan Cyprus - Castle ClubThe Castle Club

Al 22 jaar domineert de Castle Club het nachtleven op Cyprus op spectaculaire wijze. De Castle Club is niet alleen de grootste club van het land, maar zit op een locatie die kwaliteit waarborgt en in is in de zomer zeven dagen per week geopend.

Meer info: www.thecastleclub.com


Uitgaan Cyprus - Guru BarThe Guru Bar

De Guru-bar is een frisse en stijlvolle plek voor drankjes, hapjes, flirten, muziek en talent. Zien en gezien worden. Houdt u er van om de nacht rond te feesten en te genieten van de muziek en de sfeer, dan is de Guru-bar "the place to be".

Meer info: www.gurubar.com


Uitgaan Cyprus - Babylon SuperclubBabylon Superclub

Babylon is een multifunctionele Superclub, met enorme kroonluchters en uitgerust met state-of-the-art geluid, verlichting en bar-technologie. Een adembenemend decor voor een avondje uit met diverse bekende DJ's.

Meer info: www.babylonsuperclub.com


Uitgaan Cyprus - PiazzaClub Piazza

Sinds Club Piazza haar deuren heeft geopend in december 2005 is hij gevestigd midden in het uitgaanscentrum van Ayia Napa. Vooral op vrijdag en zaterdag is dit het gebied waar iedereen naar toe gaat voor een geweldige avond uit. De club DJ Zambas en gast-dj's draaien het beste van de Griekse muziek en de nieuwste hits. Meer info: www.clubpiazza.comUitgaan Cyprus - CarWashDiscotheek CarWash

Leuke discotheek in Aiya Napa met lekkere muziek uit voorbije jaren.

Meer info: www.carwashcyprus.com

 

 

 


Ook in Limassol, Paphos en Larnaca kunt u prima uitgaan, echter het aanbod aan discotheken is er zeker niet zo groot als in Ayia Napa.

Reisgidsen Cyprus