Accommodatie overwinteren Cyprus

Overwinteren Cyprus, Lange termijn verhuurKijk hier voor het vinden van geschikte accommodatie lange termijn om te overwinteren op Cyprus.

 

 

 

Vakantiehuis overwinteren Cyprus

Om op Cyprus te overwinteren heeft u een geschikt vakantiehuis nodig voor lange termijn. Via de normale weg bij een reisbureau blijkt lastig. Deze verzorgen doorgaans geen reizen van vier weken of langer. U boekt dus vaak separaat uw vluchten en uw vakantiehuis.

Huren voor 3 maanden of langer op Cyprus

Op Cyprus is genoeg beschikbaar maar juist voor een wat langer verblijf is het zaak de juiste accommodatie te huren. Op de vele websites die u vindt over de verhuur van vakantiewoningen staan vaak alleen voorbeelden. Wilt u de getoonde woning daadwerkelijk huren dan blijkt deze vaak niet beschikbaar.

Reserveer tijdig uw vakantiewoning of appartement op Cyprus om te overwinteren

Omdat u wellicht niet de enige bent die op Cyprus wil overwinteren, is het zaak tijdig uw vakantiehuis of appartement te reserveren. Wilt u nog keuze hebben, boek dan al in juli. Accommodatie voor een maand is relatief duurder dan dat u drie maanden een huis of appartement huurt. Vaak betaalt u voor het huren van een woning voor drie maanden één maand commissie aan de makelaar. Wel is het zo dat u dan een correct contract krijgt en ook mag verwachten dat de woning in orde is.

Uw vakantiehuis of appartement via een makelaar huren op Cyprus

Huurt u een woning voor een maand dan is dat vaak via een makelaar niet mogelijk. U huurt dan van een particulier maar u betaalt de commerciële prijs, immers, de woning kan ook voor twee keer twee weken vakantie verhuurd worden.

Welke kosten betaalt u als u een appartement of vakantiehuis huurt voor langere termijn?

In bijna alle gevallen betaalt u een borg aan de verhuurder/makelaar. Uw eerste betaling, nog voor aankomst, is dan ook vaak gelijk aan drie maanden huur. Eén maand huur, een maand borg en een maand commissie (voor de makelaar). De overige huurtermijnen betaalt u zoals in het contract overeengekomen wordt. Bij reservering dient u vaak al een aanbetaling te doen.

 

 

Makelaars op Cyprus

Hieronder een aantal links naar makelaars waar u terecht kunt voor verhuur voor lange termijn op Cyprus. Verhuur vanaf drie maanden of langer. De websites van deze makelaars zijn doorgaans goed bijgewerkt, en in sommige gevallen kunt u in het Nederlands te woord worden gestaan.

Reisgidsen Cyprus